LEKKER DE BEEST UITHANGEN...

Speelmijntje Genk is een binnenspeeltuin van 1200 m² voor kinderen van 1 tot en met 13 jaar. Kinderen vinden hier heerlijk spelen in de vele attracties, terwijl de(groot)ouders genieten van een hapje en een drankje. Speelmijntje vormt ook de ideale omgeving voor verjaardagsfeestjes, schoolreizen, babyborrel, familiefeesten en bedrijfsfeesten.

Zowel de baby’s als de peuters tot 4 jaar hebben hun eigen zone, waar ze ongestoord en veilig de grote speelwereld om zich heen kunnen ontdekken.


LET OP: Eigen eten en drinken is NIET toegestaan!
LET OP: Sokken zijn VERPLICHT!

Speelmijntje Genk, Diest, Beveren, Lochristi of Boechout... 
...Het leukste dagje uit voor het hele Gezin!

 

KINDERFEESTJE?


Vier je leukste kinderfeestje bij Speelmijntje Genk!

Je kinderfeestje of verjaardagsfeestje in de buurt van Genk, Hasselt, Maasmechelen, Opglabbeek, Heusden-Zolder, Diepenbeek, Dilsen-Stokkem of Houthalen-Helchteren kun je super vieren in binnenspeeltuin Speelmijntje Genk! Kom samen met je vriendjes en vriendinnetjes.... de ouders...... die doen toch lekker stiekem mee! Doe je ding en kom lekker dansen, spelen en ravotten. 


Volop Speelplezier... Voor elk wat wils, voor jong en oud!

 

SCHOOLREISJE?


De gezelligste Speeltuin voor uw klas!

Binnenspeeltuin Speelmijntje Genk biedt scholen en kinderdagverblijven en BSO aantrekkelijke arrangementen voor SCHOOLREISJES. Vanaf 4 euro per kind super binnenspelen in onze gezellige binnenspeeltuin, 1200 m² speelplezier, met gratis drankje! Vraag naar de voorwaarden. Indoor speelparadijs Speelmijntje Genk is gezelligste binnenspeeltuin van Genk en Belgisch-Limburg voor schoolreisjes voor kids van 1-13 jaar!

Weer of geen weer... Bij Speelmijntje is het altijd Gezellig!