SPEELMIJNTJE Genk

parallax1

Speelmijntje Genk is een grote binnenspeeltuin voor kinderen van 1 tot en met 12 jaar. Kinderen vinden hier ruim hun gading in de vele attracties, terwijl de(groot)ouders genieten van een heerlijk kopje koffie. 't Speelmijntje vormt ook de ideale omgeving voor verjaardagsfeestjes, schoolreizen, babyborrel, familiefeesten, enz.

 

't Speelmijntje Genk, Diest, Beveren of Lanaken... 
...Het leukste dagje uit voor het hele Gezin!


Elk kind betaalt maar € 5,00 toegang, ouders krijgen gratis toegang!

KINDERFEESTJE?

 

Vier je kinderfeestje bij 't Speelmijntje Genk!

Je kinderfeestje of verjaardagsfeestje in de buurt van Genk, Houthalen, Hasselt, Dilsen-Stokkem, As, Zonhoven of Heusden-Zolder kun je super vieren in binnenspeeltuin 't Speelmijntje Genk! Kom samen met je vriendjes en vriendinnetjes.... de ouders...... die doen toch lekker stiekem mee! Doe je ding en kom lekker dansen in jullie kinderdisco! Als je wilt, maken we foto's van je feestje in onze binnenspeeltuin en jij en je vriendjes komen op Facebook en op Internet!

Tot ziens in 't Speelmijntje Genk


Volop Speelplezier... Voor elk wat wils, voor jong en oud!

 

ZAAL HUREN in Genk?

 
Bij 't Speelmijntje is het mogelijk om de binnenspeeltuin in zijn geheel af te huren. Je kunt het zo gek nog niet bedenken! 't Speelmijntje is dé unieke locatie voor uw feest!

  • Familiefeesten
  • Bedrijfsfeesten
  • Personeelsfeesten
  • Sinterklaasfeesten
  • Oma's verjaardagen
  • Marokkaanse Feesten
  • Besnijdenis Feesten!

 

SCHOOLREISJE?


Binnenspeeltuin 't Speelmijntje Genk biedt scholen en kinderdagverblijven en BSO aantrekkelijke arrangementen voor SCHOOLREISJES. Vanaf 4 Euro super binnenspelen in onze gezellige binnenspeeltuin, 1200 m2 speelplezier, met gratis drankje! Vraag naar de voorwaarden. Indoor speelparadijs 't Speelmijntje Genk is gezelligste binnenspeeltuin van Limburg voor schoolreisjes voor kids van 0-10 jaar!

En.... begeleiders gratis koffie, koffiekoek en WIFI.

Tot gauw! 
Team Speelmijntje Genk

 

Weer of geen weer... Bij 't Speelmijntje is het altijd Gezellig!

 

OPENINGSUREN


't Speelmijntje Genk, Diest, Beveren of Lanaken... 
...Het leukste dagje uit voor het hele Gezin!