Over Speelmijntje Boechout

Speelmijntje Boechout is een grote binnenspeeltuin van 3000 m² voor kinderen van 1 tot en met 13 jaar. Kinderen vinden hier ruim hun gading in de vele attracties, terwijl de (groot)ouders genieten van een heerlijk kopje koffie. Speelmijntje Boechout vormt ook de ideale omgeving voor verjaardagsfeestjes, schoolreizen, babyborrel, familiefeesten, enz. 

           't Speelmijntje...
                    ...het leukste dagje uit voor het hele gezin!


Dé Binnenspeeltuin van Boechout!

Binnenspeeltuin Speelmijntje Boechout is gelegen aan de Oudebaan 10 in Boechout (Antwerpen). Op 10 minuten van Antwerpen Centrum! Speelmijntje is een super leuke aanwinst voor de kinderen en ouders. Voor de allerkleinsten is er een aparte softplay met vele kleurrijke speeltoestellen, veilige klimconstructies, grote legoblokken, fietsjes, auto’s en uiteraard trampolines. Voor de wat oudere kinderen zijn er gigantische klimtoestellen vol avontuurlijke hindernissen, uitdagende tunnels, bruggen en gangen, obstakels, glijbanen, trampolines, een grote ballenbak en en nog veel meer! Ook heeft Speelmijntje Boechout een interactief Jungle Doolhof en een stoere Lasergame Arena.

 

Heerlijk eten...

De uitgebreide menukaart van 't Speelmijntje biedt, naast Frietjes en Snacks, ook een ruime keus aan bereide gerechten, zoals Broodjes, Schotels, Pasta, Poffertjes, Croque's en ijs!

Volop Speelplezier... Voor elk wat wils, voor jong en oud!Praktische info

WIFI 

Bij Speelmijntje kunnen (groot)ouders onder het genot van een kopje koffie GRATIS surfen op het web door middel van onze Super Snelle WIFI verbinding.

 

Betaalmogelijkheden

Bij Speelmijntje kunt u betalen met bancontact. Let op: Met Maestro, Visa of andere kredietkaarten worden niet geaccepteerd. Ook met Nederlandse Maestro kaarten kunt u helaas niet betalen. Wel kunt u uiteraard contant betalen.

 

Parkeren

Tijdens uw bezoek kunt u GRATIS parkeren op de parkeerplaatsen van het complex.

 

 

 

 

Ons Team

Team Speelmijntje zorgt ervoor dat u een fantastische en leuke dag heeft in de gezelligste binnenspeeltuin van Antwerpen!

20375754 778953332274540 5963348500354393245 n


 

 Speelbon..

Nieuw..

Op zoek naar een Speels Cadeau?

 

Weer

Weersverwachting
Boechout
Weeronline.nl - Meer weer in Boechoutweeronline.nl Altijd jouw weer