LEKKER DE BEEST UITHANGEN...

Speelmijntje Boechout is een binnenspeeltuin van 3000 m² voor kinderen van 1 tot en met 13 jaar. Kinderen vinden hier heerlijk spelen in de vele attracties, terwijl de(groot)ouders genieten van een hapje en een drankje. Speelmijntje vormt ook de ideale omgeving voor verjaardagsfeestjes, schoolreizen, babyborrel, familiefeesten en bedrijfsfeesten.

Zowel de baby’s als de peuters tot 4 jaar hebben hun eigen zone, waar ze ongestoord en veilig de grote speelwereld om zich heen kunnen ontdekken.

LET OP: Op de Oudebaan mag er niet geparkeerd worden!
              Maak gebruik van onze eigen parking of van de parking van het metrostation (op loopafstand).

LET OP: Eigen eten en drinken is NIET toegestaan!
LET OP: Sokken zijn VERPLICHT!

Speelmijntje Genk, Diest, Beveren, Lochristi of Boechout... 
...Het leukste dagje uit voor het hele Gezin!

 

 

KINDERFEESTJE?


Vier je leukste kinderfeestje bij Speelmijntje Boechout!

Je kinderfeestje of verjaardagsfeestje in de buurt van Antwerpen, Mortsel, Lokeren, Wommelgem, Kontich, Wilrijk of Boechout kun je super vieren in binnenspeeltuin Speelmijntje Boechout! Kom samen met je vriendjes en vriendinnetjes.... de ouders...... die doen toch lekker stiekem mee! Doe je ding en kom lekker dansen, spelen en ravotten.  


Volop Speelplezier... Voor elk wat wils, voor jong en oud!

 

SCHOOLREISJE?


De gezelligste Speeltuin voor uw klas!

Binnenspeeltuin Speelmijntje Boechout biedt scholen en kinderdagverblijven en BSO aantrekkelijke arrangementen voor SCHOOLREISJES. Vanaf 5 euro per kind super binnenspelen in onze gezellige binnenspeeltuin, 3000 m² speelplezier, met gratis drankje! Vraag naar de voorwaarden. Indoor speelparadijs Speelmijntje Boechout is gezelligste binnenspeeltuin van Gent en Oost-Vlaanderen voor schoolreisjes voor kids van 1-13 jaar!

Weer of geen weer... Bij Speelmijntje is het altijd Gezellig!