Over Speelmijntje Beveren

Speelmijntje Beveren is een grote binnenspeeltuin van 3000 m² voor kinderen van 1 tot en met 13 jaar. Kinderen vinden hier ruim hun gading in de vele attracties, terwijl de (groot)ouders genieten van een heerlijk tasje koffie. 't Speelmijntje vormt ook de ideale omgeving voor verjaardagsfeestjes, schoolreizen, babyborrel, familiefeesten, enz. 

           't Speelmijntje...
                    ...het leukste dagje uit voor het hele gezin!


Dé Binnenspeeltuin van Beveren!

Binnenspeeltuin 't Speelmijntje Beveren is gelegen aan de krijgsbaan 215 (naast de MaxiZoo). Op 10 minuten van Antwerpen Centrum! Speelmijntje is een super leuke aanwinst voor de kinderen en ouders. Voor de allerkleinsten is er een aparte softplay met vele kleurrijke speeltoestellen, veilige klimconstructies, grote legoblokken, fietsjes, auto’s en uiteraard trampolines. Voor de wat oudere kinderen zijn er gigantische klimtoestellen vol avontuurlijke hindernissen, uitdagende tunnels, bruggen en gangen, obstakels, glijbanen, trampolines, een grote ballenbak en en nog veel meer! Ook heeft Speelmijntje Beveren een interactief Jungle Doolhof, een levensechte 5D Cinema en een stoere Lasergame Arena.

 

Heerlijk eten...

De uitgebreide menukaart van 't Speelmijntje biedt, naast Frietjes en Snacks, ook een ruime keus aan bereide gerechten, zoals Broodjes, Schotels, Pasta, Poffertjes, Croque's en ijs!

Volop Speelplezier... Voor elk wat wils, voor jong en oud!Praktische info

WIFI 

Bij Speelmijntje kunnen (groot)ouders onder het genot van een kopje koffie GRATIS surfen op het web door middel van onze Super Snelle WIFI verbinding.

 

Betaalmogelijkheden

Bij Speelmijntje kunt u betalen met bancontact. Let op: Met Maestro, Visa of andere kredietkaarten worden niet geaccepteerd. Ook met Nederlandse Maestro kaarten kunt u helaas niet betalen. Wel kunt u uiteraard contant betalen.

 

Parkeren

Tijdens uw bezoek kunt u GRATIS parkeren op de parkeerplaatsen van het complex.

 

 

 

 

Ons Team

Team Speelmijntje zorgt ervoor dat u een fantastische en leuke dag heeft in de gezelligste binnenspeeltuin van Antwerpen en Oost-Vlaanderen!

20375754 778953332274540 5963348500354393245 n


 

Openingsuren

In de maanden juli en augustus zijn wij iedere dag geopend van 10:30 tot 19:00.*
Bij temperaturen boven 25°C best een telefoontje.

Woensdag 12.30 uur - 19.00 uur
Zaterdag 10.30 uur - 19.00 uur
Zondag 10.30 uur - 19.00 uur
 
Vakanties/ brug/ Feestdagen* 10.30 uur - 19.00 uur
*Onze aangepaste openingsuren
 


  

 Speelbon..

Nieuw..

Op zoek naar een Speels Cadeau?

 

Weer

Weersverwachting
Beveren
Weeronline.nl - Meer weer in Beverenweeronline.nl Altijd jouw weer