Altijd al voor jezelf willen beginnen?

Speelmijntje biedt je de mogelijkheid om een eigen indoorspeeltuin te beginnen waarbij je gesteund wordt door onze enthousiaste groep. Wij zoeken ondernemers die veel vrijheid verwachten van de franchiseorganisatie en tevens in overleg hun eigen ideeën in kunnen brengen.

Wat wij je bieden
Je krijgt meer dan een vestiging van Speelmijntje, de naam, aandacht, tijd, kennis, opleidingen, inkoop en natuurlijk de mogelijkheid om samen sterk te staan.
Begeleiding in het aanvragen van diverse vergunningen en bestemmingsplanveranderingen.

Tevens hebben wij zeer gunstige contracten afgesloten bij leveranciers.

Daarnaast moet er worden voldaan aan een aantal criteria die ervoor moeten zorgen dat een goede exploitatie mogelijk is.

Wij zoeken nog voor verschillende plaatsen in België franchisenemers tevens kunnen bestaande indoorspeelparadijzen zich bij ons aansluiten om een beter rendement uit het bedrijf te halen.

Beschikbaarheid van eigen vermogen is vereist, heb je een eigen hal/pand dan is eigen vermogen meestal niet nodig.

Wij vertellen niet te veel, ben je nieuwsgierig geworden en heb je belangstelling in een Speelmijntje vestiging dan vertellen wij je onder het genot van een kop koffie graag meer.

Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.